Bel ons

Mail ons

info@pvcleaningservice.nl

Over ons

PV Cleaning Service B.V. is gespecialiseerd in het reinigen van zonnepanelen voor de zakelijke markt. Tom en Joost werken al jarenlang samen in de agrarische sector. Hun eigen zonnepanelen moeten regelmatig worden gereinigd. Hierbij merken zij dat deze jonge markt nog weinig professionele oplossingen kent. Tom en Joost hebben de stellige overtuiging dat het reinigen van grote oppervlakten zonnepanelen beter, milieuvriendelijker en veiliger kan. Samen ontwikkelden zij een nieuwe dienst; het schoonmaken van zonnepanelen met een robotwasser. Het aanbod wordt goed ontvangen in het netwerk van de mannen en in 2020 besluiten ze om samen PV Cleaning Service B.V. te starten.

Over Tom

Tom Rossen is geboren op 7 februari 1997. Tom is opgegroeid in het dorpje Deursen-Dennenburg (Noord-Brabant) op het loon- en grondverzetbedrijf van zijn ouders, waar hij nu ook werkzaam is. Na de HAVO heeft Tom de opleiding Bedrijfskunde- en Agribusiness gevolgd aan de HAS in Den Bosch en in 2019 succesvol afgerond. Bij de stages bij verschillende bedrijven heeft Tom veel facetten van het agrarisch vak geleerd. Tom ervaart de ruim drie maanden die hij doorbracht bij een stagebedrijf in Australië als het hoogtepunt van zijn opleiding. Het leven in een andere cultuur en genieten van de natuur bracht hem veel nieuwe inzichten. Naast zijn activiteiten voor PV Cleaning Service zet Tom zich in op het bedrijf van zijn ouders. Loon- en grondverzetbedrijf W. Rossen voert diverse agrarische werkzaamheden uit in de ruwvoerteelt, bemesting, grondbewerking. Tom heeft dus veel ervaring met verschillende agrarische machines. Verder worden er op het bedrijf ook transporten gereden met verschillende vrachtwagens. In de winter van 2019 ontstond het idee om samen met Joost een bedrijf te starten wat de reiniging van zonnepanelen verricht. Dat brengt Tom een nieuwe uitdaging en verbreding van zijn netwerk.

Over Joost

Joost Waijers is geboren 17 maart 1979 en getrouwd met Jolanda. Samen hebben ze 3 kinderen. Na de Havo dreef zijn grote interesse in de landbouw Joost naar de opleiding veehouderij aan de HAS in Den Bosch. Na de afronding van deze studie is Joost in maatschap gegaan met zijn ouders en heeft later samen met zijn vrouw het bedrijf met varkens, akkerbouw en zonnepanelen overgenomen. Daarnaast runt zijn vrouw een administratiekantoor met diverse klanten. Door de combinatie van diverse taken maken zij samen een duurzaam en toekomstbestendig bedrijf. Deze duurzaamheid vertaalt zich nu dus ook in de meest recente tak; het reinigen van zonnepanelen. Zij ervaren met eigen ogen dat het schoonhouden van zonnepanelen leidt tot een beter rendement. Met PV Cleaning Service wordt die dienst ingezet voor andere bedrijven.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen